Skateskolan drar igång för hösten!

Nu i augusti är skateskolan igång igen lördagar kl 10 för de yngsta nybörjarna och kl 11 för fortsättningsgruppen. Plats Rålis Skatepark. Vi kikar på att utöka tiderna.

Vi kör igenom grunderna, oftast på gräsmattan, för att sedan öva på asfaltsytan vid sidan om skateboardparken, men ibland kör vi på betongen direkt. Fortsättningsgruppen kl 11 lära sig pumpa, carva i böjarna, vända, droppa och grundläggande kanttrick. Det har inte så mycket med ålder att göra vilka som deltar eller grupp att börja i, det finns yngre än 4 år med ibland, men även uppemot 70 år har deltagit.

Pris 100 kr/gång/kid, 40 min men brukar bli uppemot en timme. Betalas på plats via SWISH 123 183 59 74. Vi har även en deal på 1000 kr inkl komplett bräda och fria lektioner så länge brädan fungerar (upp till ca 125 cm). Läs om skateskola-paketet här. Vuxna 300 kr/gång.

Medlemskap krävs och registreras via blimedlem.subsurfers.se 40/100 kr inkl olyckfallsförsäkring och betalas till ett annat SWISH-nummer(!), eller bankgiro, som dyker upp vid registreringen.